Kağıt Para Kullanmayın


Dünya Sağlık Örgütü Kompo Teorisyenlerini Doğrulayacak Şekilde Açıklamayı Yaptı: “Kağıt Para Kullanmayın”



Corona virüsünün çıkması komplo teorileri üreten grupları harekete geçirmişti. Corona’nın mühendislik çalışması olduğu ve 6 amaca hizmet edeceğini önceki YENİ DÜNYA DÜZENİ başlıklı yazımda bahsetmiştim. Bunlardan birisi ise dijital paraya geçişti. WHO son açıklamasıyla bu teoriyi destekleyecek bir adım atmış oldu.






Corona virüs yayılmaya devam ederken süprize yer bırakmayacak şekilde öngörüler gerçekleşmeye devam ediyor. Yeni Dünya Düzeni kurgusu saat gibi çalışıyor. Bu kurgunun çok önemli bir yapıtaşı da herşeyin dijitalleşmesi, para da bunların başında geliyor. Özellikle kriptopara’ya geçişin hızlanması önemli çünkü para sadece bir varlık göstergesi değil, dünyayı kontrol eden en önemli silah ve bu silahın kimin elinde olduğu oyunu tamamen değiştiriyor. Her güzel hikaye gibi eşitlik, adalet ve merkezi kontrolden kaçış şeklinde reklamı yapılan kriptoparalar gelir dağılımında mevcut düzenle aynı şekilde davrandı, kontrolü elinde tutan ve aşırı zenginleşen bir kesim oluştu. Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi bir anda dünyanın en zengin 50 kişisinden birisine dönüştü. Satoshi’nin kim olduğu ise hala bir muamma. Ekteki makaleye göz atmanınızı öneririm: 
 Kripto Para

WHO ise dünya sağlığını korumak üzere açıklamalarını yaparken kağıt para düzenini yıkmak için açıklamasını patlattı. Corona kağıt paradan geçebilir açıklaması masum görünmekle birlikte dünya çapındaki etkisini düşünebiliyor musunuz? Hem kredi kartı kullanımı, hem de kripto paraya ilgi patlayacak. Bu uyarıları sosyal mühendislik olarak görmek lazım, 20-30 yılda gerçekleşecek değişimleri ancak bunun gibi travmalar hızlandırabilir. Diğer ilginç konu da kağıt para kullanmaya ısrarla devam eden, kredi kartı kullanmayı reddeden 60 yaş üzeri kişiler Corono virüsünün doğrudan hedefi.

Bu arada facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, CoronaVirüs salgınına destek olaracağını ve işine gelmeyen haberleri sansürleyeceğini resmen açıklamış. Unutmayalım ki sansür sadece geçmişin değil yeni dünya düzeninin de önemli bir parçası.

Hareketli ve zor günler geçiriyoruz. Toplum olarak olayları tek perspektiften değerlendirmeye bayılıyoruz. Ancak işin doğrusunu anlayabilmek için farklı perspektifleri hep değerlendirmeye katmak lazım.

Beni okumaya devam edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç Maymun

Eğitimde Siyah Kuğu Etkisi