Corona Virüs'ünün Hedefi Toplumdaki Yaşlı Erkekler

50 yaş üzeri ama özellikle 70 yaş üzeri erkekler bu virüsten asıl etkilenen kesimi oluşturuyor. Erkeklerdeki ölüm oranı kadınlara göre %50 daha fazla. Peki nedir bu virüsün yaşlı erkeklerle derdi.

İşte trajikomik yorumlarım:


 Coron Virüs Ölüm Oranları
Erkeklerdeki ölüm oranı kadınlara göre %50 daha fazla. Peki nedir bu virüsün yaşlı erkeklerle derdi.












  1. Komplo Teorisyeni Mehmet Can: Virüs bir biyolojik silah olarak geliştirildi. Amacı öncelikle dünyada kısıtlı olan kaynakların yetersiz olacağı düşünüldüğünde kaynakları tüketen ve üretmeyen kesime odaklanmak lazım. Bu da yaşlı, emekli erkek profili. Zira kadınlar yaşlı bile olsa çocuk bakarak, yemek yaparak topluma faydalı oluyorlar ancak erkekler tam anlamıyla kaynak tüketen kesim.
  2. Feminist Aslı: Virüs ne şekilde ortaya çıkmış olursa olsun zaten evrim teorisi gereği en zayıf olanı yok etmesi gerekiyordu. Kadınlar yaratılıştan güçlü oldukları için ihtiyar erkeklerin var olmasına bile gerek yok.
  3. SGK müdürü Hüsam Bey: Virüsün yaşlı erkekler için ölümcül olmasını anlıyorum, zaten bu şekilde olmayaydı dünya sosyal güvenlik sistemi iflas edecekti. Bu sayede dünyadaki güvenlik sistemi 20 sene daha gider sonrasına başka virüs çıkarsa artık bakarız duruma göre
  4. Tıp Doktoru Cemre; Yaşlı erkeklerde hastalığın ölümcül olması normal, bu erkek milleti elini adam gibi yıkamaz ki.
  5. Muhafazakar Erdal Abi: Bu virüs ile manevi değerlerimizi en çok yaşatan ve genç nesillere aktaran yaşlılarımız hedef alınıyor, gavurun oyunudur bu.
Peki ya sizce nede olabilir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç Maymun

Kağıt Para Kullanmayın

Eğitimde Siyah Kuğu Etkisi